Sage Bob - Sanders Computers, laat je computer werken!

Ga naar de inhoud
Bob Software

   ... is gebaseerd op de Sage Proactive Interface,

een echt revolutionaire interface op het vlak van gebruiksgemak en productiviteit.

Sage BOB, platform voor commercieel beheer en boekhouding voor KMO's
Sage BOB, de oplossing voor commercieel  beheer en boekhouding voor KMO's tot 50 personen, beantwoordt aan al uw  beheerbehoeften: verkoopcyclus, boekhouding, financiën.
Sage BOB werd speciaal ontwikkeld voor  KMO’s op de Belgisch-Luxemburgse markt. Het is een uniek platform dat de  meest efficiënte en geavanceerde tools van uw dagelijks beheer bundelt:  boekhouding en financiën, commercieel beheer en productiebeheer.
Sage BOB, de best geïntegreerde management- en ERP-oplossing
Sage BOB werd ontwikkeld rond  pragmatische innovatie, op basis van onze ervaring met meer dan 30.000  kmo-klanten in België en Luxemburg. Zijn belangrijkste troeven?
  • Snelheid en flexibiliteit: u past de tool aan uw  werkomgeving aan door uw dagelijkse activiteiten te groeperen  (bijvoorbeeld uw ingaven) en de parameters te personaliseren.
  • Controle en performance: u controleert uw volledige verkoopcyclus: aankopen, verkopen, stock, verkooppunten… .
  • Zichtbaarheid en ergonomie: In maximaal 3  muiskliks hebt u toegang tot uw volledige activiteit, via de werk- en  reportingomgeving waarin alle functionaliteiten meteen zichtbaar zijn.
Creëer zelf de versie van Sage BOB die het best aan uw behoeften beantwoordt.
Sage BOB geeft u alle nodige  boekhoudtools in handen voor een efficiënt en proactief beheer van uw  bedrijf. U hoeft alleen maar de modules en functionaliteiten te kiezen  die het best aan uw behoeften beantwoorden.

                            JACO IT  uw,           

JACO IT-Solutions heeft niet enkel 34 jaar ervaring met boekhoud  software en commercieel beheer.  Wij zijn ook technisch perfect op de  hoogte van de mogelijheden van de Sage BOB producten.  Daardoor zijn wij  uw ideale partner om de implentatie op een correcte wijze uit te  voeren, aangepast aan uw specifieke behoeftes en wensen.

                                                                               

       
Terug naar de inhoud